Dippiedip

<!– /* Font Definitions */ @font-face {font-family:PMingLiU; panose-1:2 2 5 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-alt:新細明體; mso-font-charset:136; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611969 684719354 22 0 1048577 0;}@font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;}@font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;}@font-face {font-family:"@PMingLiU"; panose-1:2 2 5 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:136; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611969 684719354 22 0 1048577 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:PMingLiU; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}p.MsoNoSpacing, li.MsoNoSpacing, div.MsoNoSpacing {mso-style-priority:1; mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:PMingLiU; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:PMingLiU; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}.MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;}@page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}–>

Het is alweer een weekje stil hier.

Er komt even geen spat op papier.

Gelukkig geniet ik wel van leuke dingen.

Maandag gesport

Dinsdag naar Hans Liberg in de schouwburg te Cuijkgeweest

Woensdag een vergadering van mijn vrijwilligerswerk.

En vandaag heb ik een borrel met mijn mede-cursisten.

 

Ik probeer wel dingen te schrijven.

Maar ondanks dat ik genoeg dingen heb waar ik van geniet

lukt het me niet er iets leuks over te vertellen.

 

Zo heb ik al een stapel boeken gelezen om mezelf wat afte leiden.

Behalve dan die baan die ik nog steeds zoek gaat het echtheel goed met me.

Alleen ik baal dat ik zo baal van die werkloosheid.

Er zijn, en dat weet ik heus wel, veel ergere dingen omje druk over te maken.

 

Wens daarom iedereen alvast een prettig weekend.

Ga ik eventjes een rondje langs het meer wandelen.

De muizenissen uit mijn hoofd laten waaien.

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

14 reacties op Dippiedip

 1. J@n. zegt:

  Tuurlijk baal je van die werkeloosheid, maar je moet het niet te zwaar nemen, ik weet het wel, het is gemakkelijk voor mij, maar je komt zeker weer aan het werk.
  Vraag het maar aan Donner, die vind dat vrouwen meer uren per week moeten gaan werken…..;-)) Nee joh, het is nou even een slappe tijd, maar het komt wel weer.
  Gr. J@n.

  @ J@n: Oh Donner kan het dak op! Die heeft werk dus wat weet die ervan ;-))

 2. tagrijn zegt:

  Een writersblock… Dat mag op zijn tijd best, joh!

  @ Tagrijn: Whahaha, ik heb tegenwoordig in mijn CV staan dat ik auteur ben van een persoonlijk blog ;-))

 3. kamira zegt:

  Heb je lekker gewandeld ?
  Geniet maar van het lange week-end
  Het is komkommertijd
  Wat dat precies is weet ik niet….. maar och ik weet zoveel niet

  @ Kamira: Nou het was koud en onderweg ook even vochtig, maar het heeft wel geholpen.

 4. Laat het toch niet zo’n grote rol spelen meis, die werkloosheid. Natuurlijk vind je dat vervelend, maar als het nou zo’n schaduw werpt over de dingen waar je WEL van geniet: even lekker naast je neerleggen! Moet je eens kijken wat een leuke dingen je allemaal doet! Ik zou je zomaar benijden… en dan ook nog een meer om rond te lopen in de buurt. Wie heeft het?
  Ik geef je een chippie. Voor je dippie! 🙂

  @ Libra: Dank je dat had ik net nodig!

 5. AljoenietisAL zegt:

  Lees AljoenietisAL, valt altijd wel wat te beleven, zelfs voor een MeerMin!

  @ Al: Kom ik doen!

 6. Jeroen zegt:

  Voor bloggen moet je in de stemming zijn. Inspiratie alleen is niet genoeg. Bloggen is geen must Min. Het komt wel weer. Tot die tijd, hou je haaks!

  @ Jeroen: Tot voor kort merkte men niets of weinig van de dips die ik had, omdat ik een voorraad logjes als noodrantsoen had. Maar ja de USB-stick waarop ze staan is nog niet zo vriendelijk geweest om die weer te voorschijn te toveren..

 7. Leo zegt:

  Ik baal enorm van opdrachtloosheid. Natuurlijk, er komt wel wat voorbij, maar je kunt er niet echt van bestaan. En na een week of wat buiten beeld te zijn geweest moet ik ook eigenlijk zeven verloren weken zien in te halen….valt niet mee. Maar ik laat me niet kisten. Jij ook niet hoor! Blijven geloven hoor, dan komt het vast goed.. 2010 is een veel beter jaar dan 2009!

  @ Leo: Ik had vroeger op school een gum met daarop “Baal jij ook zo”. En ik hoopte na die schooltijd nooit meer ergens van te balen.. Maar zoals je zegt het komt goed en ik ga steeds bruisende sollicitatiebrieven schrijven. Dus ik wens ook jouw weer een heel bruisend jaar verder!

 8. Plato zegt:

  Maar waarom niet de muizenissen wegschrijven via logjes? Er gebeurt niets in weblogland. Het is saai, stil. Ik begin er aan te denken maar te stoppen.

  @ Plato: Dat heb ik geprobeerd!! Maar nu ik pas heb erkend dat ik een dip had kon ik een WE-300 schrijven met vervallen erin. Dus ik heb weer schrijfstof in overvloed.
  Enne mag ik je vriendelijk verzoeken om niet te stoppen?
  Ik wil verdorie wel een boek met al jouw loggen!!

 9. Lydia zegt:

  Sterkte met het zoeken naar een baan. Ik denk dat we dat allemaal wel minstens één keer hebben meegemaakt. Ik kan mij jouw gemoedstoestand dus goed voorstellen. Het gaat gewoon weer goed komen, moed houden hoor!

  @ Lydia: Dank je! Ik hoop eigenlijk niet dat ik zoveel geduld hoef te hebben als de vorige keer. Die intensieve zoektocht duurde namelijk 2,5 jaar !

 10. Frans54 zegt:

  Zolang het niet het Ijsselmeer is kunnen we je hoop ik binnenkort weer helemaal ontdipt terugverwachten.

  @ Frans54: Nou ik heb inderdaad wel wat met het IJsselmeer (is namelijk het voormalige Zuiderzee, waar mijn familie een band mee heeft). Maar een rondje IJsselmeer dat red ik lopend denk ik echt niet in een half uur 😉

 11. Elmar zegt:

  Het is heerlijk nu buiten, de mooie witte wereld weet je muizenissen vast snel te doen verdwijnen!
  groetjes en nog een fijn weekend!
  Elmar

  @ Elmar:Ik word die sneeuw echt zat. Ik heb nu meer dagen sneeuw gezien dan in het halve jaar (augustus – december 1994) dat ik in Finland woonde. Nog even en ik ga de speciale Finse “rollators” invoeren zodat ook mensen die moeilijk ter been zijn steppende op de houten latten daaronder voort kunnen.

 12. hoewel het weekend bijna om is, wil ik je toch rust toe wensen. Maar aan de andere kant, als je werkeloos bent is er toch niet meer zo veel verschil tussen maandag en weekend, dus wens ik je gewoon een week toe met veel wandelingen..

  @ Harrie: Nou het maakt niet uit eigenlijk wat voor dag het is, rond 06:00 uur ’s ochtends werp ik mijn eerste blik op een wekker. Doordeweeks ga ik er rond 07:00 uur uit en zorg ervoor dat ik zo actief mogelijk ben. Maar ja ik ben dan ook een ochtendmens ;-)) Dus rond 22:30 uur is het streven om naar bed te gaan, wat vriendlief Juan (avondmens) een beetje aan de vroege kant vind…

 13. rietepietz zegt:

  Ik snap het wel , je zou véél meer van alles genieten als je “letterlijk” tussen 2 banen in zat !

  @ Riet: Inderdaad! Maar goed ik hou mezelf ook wel aan het werk, zo was ik vandaag al: schoonmaker, opruimer, sneeuwschepper, boodschapper (fietsende) en o, ja logger ;-))

 14. Jeanine zegt:

  Oh Min, ik ben ook al diverse keren afgewezen. Ik solliciteer niet zo veel want ik heb een baan waarmee ik druk ben tot over mijn oren. Maar die sollicitaties die ik gedaan heb……..nada.
  Ik moet echt meer solliciteren want dit hou ik niet lang meer vol. En dan natuurlijk even ergens aangenomen worden……….. maar jeetje Min wat is het moeilijk tegenwoordig.

  @ Jeanine: Af en toe verlies ik ook de moed, maar tja dan weet ik zeker dat ik geen baan zal vinden. Dus doorgaan met zoeken blijft het advies. Het is inderdaad oefening baart kunst. Maar makkelijk is het niet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s